Dit zeggen onze klanten

Aluminium naambadges

Aluminium naambadges bedrukken kan nergens zo voordelig als bij Premiumwereld! Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan kwalitatieve badges die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. Met een badge kunt u uw pas of naamplaatje eenvoudig in de houder vestigen, en deze aan uw kleding vastmaken. Zo is uw pas of naamkaartje altijd goed in zicht. Door de uiterste kwaliteit en dus de lange levensduur van de aluminium naambadges, hoeft u de aluminium naambadges zelden te vervangen. De aluminium naambadges kunnen met verschillende sluitingen besteld worden. Zo kunt u kiezen uit een broche, klem met broche of een magneet sluiting. De aluminium badges kunnen in verschillende vormen online besteld worden.

Meer lezen >

Aluminium naambadges bedrukken

Bij Premiumwereld kunnen de aluminium naambadges zeer voordelig gepersonaliseerd worden. Zo kunt u de badges voorzien van een mooie opdruk in de vorm van uw bedrijfsnaam, logo of website. De bedrukking kan zowel in een kleur, meerdere kleuren of zelfs in Full Colour gezet worden. Door het bedrukken van de naambadges kunnen de badges zelfs een toegevoegde waarde hebben aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. De badges bestaan uit aluminium en zijn volledig recyclebaar. Zo helpt u ook het milieu een handje wanneer u de bedrukte aluminium naambadges online besteld in onze webshop. Bij Premiumwereld kunt u online een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Dit geeft u voorafgaand aan uw bestelling een goed beeld van het eindresultaat van de aluminium badges met uw logo erop. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Meer lezen >

Aluminium naambadges bedrukken met logo

Aluminium naambadges bestellen gaat zeer gemakkelijk online. Zorg dat u op een beurs of evenement goed voorbereidt bent en laat aluminium naambadges bedrukken met uw logo. De naambadges zijn zowel in een kleinere als in een grote oplage te bestellen. Online naambadges bestellen kan nergens zo voordelig als bij Premiumwereld!

Meer lezen >

Meer lezen >