Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Speljes

Bedrukte speldjes zijn een perfecte manier om uw bedrijf te laten opvallen. Een bedrukt speldje maakt u gemakkelijk op ieder kledingstuk vast. Zo zijn de speldjes zeer geschikt voor overhemden, blousen, truien, petjes en jassen. Daarnaast zijn de speldjes ook perfect om aan een tas vast te maken. Een bedrukt speldje is een leuke accessoire waar u de ontvanger sowieso blij mee gaat maken. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een divers assortiment aan bedrukbare speldjes. Zo kan u kiezen uit zowel metalen als plastic speldjes. Bedrukte speldjes zijn de manier om eens op creatieve wijze reclame te maken, een keer iets anders dan folders!

Meer lezen >

Speldjes bedrukken

U kunt de speldjes met uw naam en/of logo bedrukken. Door de speldjes te bedrukken kan u deze helemaal personaliseren en aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf. Hierdoor krijgt u hoe dan ook een origineel product. De speldjes worden bedrukt door middel van de full color doming techniek, dit geeft een mooi effect waarmee u op een positieve manier opvalt. Naast goodwill genereert u ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid door de speldjes te bedrukken met uw naam en/of logo bedrukken. Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden ? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis digitale proefdruk aan!

Meer lezen >

Speldjes met logo

Het is zeer verstandig om bedrukte speldjes te bestellen. U kunt de bedrukte speldjes voor een lage prijs aanschaffen. De bedrukte speldjes zijn dan ook erg leuk als goedkope weggever op beurs, open dag, evenement of festival. Daarnaast zijn de bedrukte speldjes ook ideaal om duidelijk te maken aan klanten en bezoekers wie uw medewerkers zijn en betrokken zijn bij uw bedrijf. De bedrukte speldjes zijn daarnaast nog voor vele andere doeleinden bruikbaar. Zo zijn de speldjes ook zeer geschikt voor kinderen op hun schoolreis of voor vertegenwoordigers wanneer zij naar klanten gaan. Daarnaast zijn de speldjes ook erg leuk om bij een zending naar een klant te doen. Op deze manier komt uw bedrijf hoe dan ook goed voor de dag.

Meer lezen >

Meer lezen >