Dit zeggen onze klanten

Moleskine notitieboekjes

Een bedrukt Moleskine is een klassiek, elegant notitieboekje met een rijke geschiedenis. Een Moleskine notitieboekje straalt klasse en historie uit. Moleskine notitieboekjes worden al eeuwenlang gebruikt door grote schrijvers en kunstenaars zoals Picasso en Vincent van Gogh. Het merk is in 1997 opnieuw geboren onder een kleine Milaanse uitgever.  Die gaf het notitieboek de naam ‘Moleskine’. Moleskine notitieboekjes zijn gemaakt van acid-free, aquarel papier. Er zijn verschillende Moleskine edities, zo is er een pocket-, medium-, large-, en X-Large formaat beschikbaar. Verder kunt u kiezen uit een harde of zachte cover. De kwaliteit van Moleskine notitieboekjes is ontzettend goed, het boekje blijft mooi en netjes, hoe vaak het ook gebruik wordt.

Meer lezen >

Moleskine notitieboekjes bedrukken

Een Moleskine notitieboekje is bij premiumwereld eenvoudig te personaliseren. U kunt het notitieboekje op verschillende plekken laten bedrukken. Zo behoren de voorzijde en achterzijde, maar ook de binnenzijde of de paperband tot  de bedrukmogelijkheden . U kunt de notitieboekjes precies aanpassen aan uw huisstijl. Zo kan u kiezen voor de populaire bedruktechniek debossing of  een zeefdruk. Verder kan u het notitieboekje bijvoorbeeld bedrukken met uw logo of een tekst. De Moleskine notitieboekjes zijn al te bestellen bij Premiumwereld vanaf 10 stuks!

Meer lezen >

Moleskine notitieboekjes met logo

Een Moleskine notitieboekje is een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Als u iemand een bedrukt  Moleskin notitieboekje schenkt,  geeft dit werkelijk de kwaliteit van uw bedrijf positief weer. Uw relaties zullen blij zijn met een hoogwaardig, mooi notitieboek.  Via een bedrukt  notitieboekje  kan u uw logo perfect etaleren en  zal uw relatie bij gebruik van het boekje keer op keer aan uw bedrijf denken. Een bedrukt Moleskine notitieboekje is ideaal om weg te geven aan relaties waar u echt waardering voor wil tonen, bijvoorbeeld tijdens een meeting of om als presentje mee te sturen.

Meer lezen >

Meer lezen >