Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Barbecue olievaten

Bedrukte barbecue olievaten worden steeds populairder. Barbecueën is in deze tijd helemaal hip. Overal zijn barbecues te koop en iedereen heeft wel een eigen barbecue. Hoe kunt u dan nog indruk maken als iedereen al een barbecue heeft? De olievat barbecue is de oplossing. Dit is een barbecue gemaakt van een olievat. Een olievat barbecue is niet alleen een barbecue, maar ook een vuurkorf, bijzettafel en een designmeubel. De olievat barbecue komt tot heuphoogte, waardoor u gemakkelijk kunt barbecueën. Daarnaast hebben de olievat barbecues een zeer ruime grilloppervlakte, waardoor u voor veel mensen tegelijk vlees kunt braden. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan barbecue olievaten in verschillende soorten en maten.

Meer lezen >

Barbecue olievaten bedrukken

Alle barbecue olievaten uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De olievaten kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. U kunt kiezen voor een full colour sticker of een all over full colour wrap rondom. Door het grote drukoppervlak van de olievaten, zal uw logo zeker in het oog springen. Uw bedrijfsnaam zal gezien worden door vele mensen, waardoor uw naamsbekendheid zal toenemen. De barbecue olievaten met opdruk kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf één stuk!

Meer lezen >

Barbecue olievaten met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel alle barbecue olievaten met logo uit ons assortiment bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar het perfecte olievat voor u! Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Van tevoren heeft u de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >