Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Autoladers

Zijn uw werknemers en relaties veel onderweg en bent u op zoek naar een geschenk waarvan zij veelvuldig gebruik zullen maken? Kies dan voor een bedrukte autolader van Premiumwereld. Op onze website vindt u autoladers met één of twee USB poorten waardoor u tegelijk een smartphone en laptop kunt opladen. Wilt u een autolader waarmee u nog meer opvalt? Dan is een autolader met gekleurde ring zeker iets voor u! Wanneer u deze autolader inplugt licht uw logo op waardoor uw bedrijf extra in de spotlights zal komen te staan. Al onze autoladers zijn leverbaar vanaf 25 stuks.

Meer lezen >

Autoladers bedrukken

Een autolader met logo zorgt ervoor dat uw relaties altijd onbezorgd op weg kunnen. Wanneer u een autolader laat bedrukken met uw eigen bedrijfslogo bent u er zeker van dat u voor een lange tijd in beeld bent bij potentiële klanten en relaties. Uw logo kan tot wel 4 kleuren op de lader worden bedrukt en zelfs een oplichtend logo behoort tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar hoe een autolader met uw logo eruit komt te zien? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Autoladers met logo

Met een autolader als relatiegeschenk bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en relaties altijd met een opgeladen smartphone op hun bestemming aankomen. Veel mensen gebruiken hun telefoon onderweg als navigatie of voor hun favoriete muziek. Daardoor gaat de telefoon sneller leeg en dan is het fijn als je onderweg een mogelijkheid hebt om deze op te laden. Het uitdelen van autoladers op een beurs of evenement is uitermate effectief, zeker wanneer u uw logo op de autolader heeft laten bedrukken. Door de lange levensduur van de autoladers geniet u zeker van een groot bereik van uw merk.

Meer lezen >

Meer lezen >