Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Connectors

Een connector is in de tijd van high tech apparaten onmisbaar. De connector is geschikt voor apparaten die een micro USB aansluiting hebben en die je aangesloten wilt hebben op apparaten die alleen met USB C of iOS werken. Bij de meeste apparaten zit namelijk enkel een micro usb kabel die niet geschikt is voor iedere telefoon. Zijn alle USB poorten al bezet? Ook dan biedt een connector de oplossing voor dit probleem. De connector is met een ware opmars bezig en de verwachting is dan ook dat dit het product van de komende jaren wordt. Al onze connectors zijn leverbaar vanaf 100 stuks.

Meer lezen >

Connectors bedrukken

De connectors van Premiumwereld kunnen helaas niet worden bedrukt vanwege het kleine formaat van dit product. Wel is het zo dat de connectors vaak worden besteld bij bijvoorbeeld een powerbank, speaker of een ander apparaat. Deze kunnen vaak wel worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo of slogan. Wanneer u één van deze producten bedrukt wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf snel vergroot doordat veel mensen in aanraking komen met uw merk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de mail, telefoon of chat.

Meer lezen >

Connectors met logo

Bij Premiumwereld bieden we u een hoge kwaliteit connectors waarmee u verschillende besturingssystemen aan elkaar kunt koppelen. Zeker wanneer uw medewerkers en relaties veel met hun laptop of smartphone werken is het handig om hen een connector cadeau te doen. Een connector is het ideale geschenk om weg te geven in combinatie met een powerbank of een ander elektronisch apparaat. Wanneer u deze bedrukt met uw eigen logo zullen potentiële klanten en relaties nog vaak aan u denken.

Meer lezen >

Meer lezen >