Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tuinoveralls

De tuinoveralls zijn te herkennen aan de riemen die van de bovenkant van de voorkant strekken tot aan de achterkant. Deze riemen zijn meestal goed te verstellen, waardoor een tuinoverall vaak gemakkelijk passend te maken is. U vindt bij ons een ruim aanbod aan tuinoveralls. De tuinoveralls uit ons assortiment zijn gemaakt van katoen, polyester, vlamvertragend materiaal of spijkerstof. De tuinoveralls zijn erg geschikt voor het werken in de tuin, maar ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor andere werkzaamheden. De tuinoveralls beschikken over veel zakken die ook nog eens groot zijn. Hier kunt u gemakkelijk al uw gereedschap of persoonlijke spullen in opbergen.

Meer lezen >

Tuinoveralls online bestellen

Bij ons kunt u makkelijk en snel de tuinoveralls met logo bestellen. Het bestellen van de overalls is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. In ons assortiment vindt u ook tuinoveralls die voorzien van cordura kniezakken. Dit is perfect voor mensen die de hele dag op hun knieën werken. De tuinoveralls zijn er in vele kleuren en maten. Hierdoor zal er altijd een geschikte overall voor u tussen zitten! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Tuinoveralls bedrukken

De tuinoveralls zijn ideaal om te bedrukken of borduren! De tuinoveralls kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. Deze personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de tuinoveralls te bedrukken, lopen uw medewerkers er herkenbaar bij. Bovendien zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de tuinoveralls eruit zullen komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >