Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dames overhemden

De dames overhemden zijn speciaal ontworpen voor dames en sluiten hierdoor goed aan op de vrouwelijke pasvorm. Hierdoor zitten de dames overhemden erg comfortabel en zijn ze prettig om te dragen voor dames. De dames overhemden zijn ideaal om in te zetten als bedrijfskleding doordat ze uw vrouwelijke medewerkers een stijlvolle uitstraling geven. Met overhemden lopen u en uw medewerkers er altijd representatief en netjes bij. Bij Overhemdenwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten overhemden, waaronder de dames overhemden. De dames overhemden zijn geschikt voor vele gelegenheden: van overhemden tot zaken, tot overhemden voor vrije tijd of avondevenementen. De overhemden voor dames kunnen ingezet worden in vele branches, zoals bijvoorbeeld de horeca, hospitality of de zakelijke dienstverlening. 

Meer lezen >

Dames overhemden bedrukken

U heeft de keuze om de dames overhemden te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u denken aan uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfsgegevens. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de dames overhemden te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Dames overhemden met bedrukking zorgen voor een uniforme en unieke uitstraling. Er zal voor iedereen een passend overhemd te vinden zijn bij Overhemdenwereld doordat de dames overhemden verkrijgbaar zijn in een brede maatvoering. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de dames overhemden? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Dames overhemden online bestellen

De dames overhemden met bedrukking of borduring kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Het bestellen van de dames overhemden met logo is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. Door te kiezen voor bedrukte overhemden lopen uw medewerkers er herkenbaar bij en zullen ze ook nog eens reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf ook zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >