Dit zeggen onze klanten

Axion clip

Met de Axionclip bindt u papieren stijlvol samen. Een paperclip is onmisbaar, met name in het bedrijfsleven. Dit lichtgewicht communicatiemiddel is beschikbaar in elf vormen. Door de verschillende vormen bent u in staat om niet alleen uw logo maar ook uw product op gepaste wijze onder de aandacht te brengen. U kiest de vorm die bij uw logo past. Deze paperclip trekt zeker de aandacht. Het bedrukte product, logo of dienst zal gezien worden dus de Axionclips zijn effectief als promotiemateriaal. Laat uw personeel deze papierklemmen gebruiken en verspreid uw boodschap. Onze promoclips zijn origineel en verrassend. De Axionclips zijn onderscheidend en kleurrijk. Wat u ook communiceert, uw boodschap bereikt het netvlies van uw relaties wanneer u bindt met een Axionclip. De ontvanger ziet het meteen zitten. Een bedrukte paperclip maakt uw papierwerk compleet en zorgt voor een professionele, luxe uitstraling. Dit promotiemiddel maakt reactie los.

Meer lezen >

Axion clip bedrukken

U kunt op de Axionclip uw logo, product of dienst laten drukken. Bedrukking is mogelijk in full colour, hiermee komt er een soort stickerachtig laagje op de clip te liggen. Ook kunt u kiezen voor een laser gravure, dit is een moderne graveermethode waarbij het materiaal bewerkt wordt met een laserstraal. Door middel van de laser wordt de oppervlakte aangetast en zal verkleuren waardoor de gravure zichtbaar wordt. U kunt ook kiezen voor gewone bedrukking, dit geschiedt middels tamponbedrukking. Dit is een indirecte diepdrukmethode. U kunt hierbij kiezen voor een opdruk van 1 tot 4 kleuren. Omdat u kunt kiezen uit verschillende vormen in combinatie met verschillende soorten bedrukking, is er altijd wel een Axionclip dat bij u past. Uw bedrukte promoclip is altijd uniek en bijzonder. Wij kunnen een digitale drukproef voor u maken, zodat u precies weet hoe uw clip eruit komt te zien. Wilt u een passend advies of meer informatie? Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Meer lezen >

Axion clip met logo

U bestelt de Axionclips al vanaf 500 stuks. Full colour Axionclips zijn verkrijgbaar vanaf 5.000 stuks. De clips worden verpakt in een representatieve bureaudoos. Deze bureaudoos is kosteloos. Wij kunnen bedrukte Axionclips aanbieden voor een scherpe prijs. Vraag direct snel en eenvoudig een offerte aan voor uw bedrijf. Of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of per chat. Wij hebben 25 jaar ervaring dus beschikken over uitgebreide kennis van relatiegeschenken. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of chat. Axionclips bestelt u dus bij Premiumwereld.nl!

Meer lezen >

Meer lezen >