Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Deltaclips

De Deltaclip is een innovatieve en krachtige paperclip van papier. De Deltaclip is een uniek product dat een bijdrage levert aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De Deltaclips kunnen tot wel 15 pagina’s bij elkaar houden. Het bevestigen van de Deltaclip gaat erg eenvoudig. U schuift de clip om de vellen die u wilt samenbinden en vouwt vervolgens de witte strip naar achter. Dan hoeft u alleen nog de stans achter de clip te bevestigen en uw vellen zijn perfect bij elkaar gebundeld! De Deltaclip kan ook weer eenvoudig losgemaakt worden en op dezelfde manier nog meerdere keren gebruikt worden. De Deltaclip is ook veilig voor de papierversnipperaar en hierdoor kunt u de Deltaclip zo vaak gebruiken als u wilt.

Meer lezen >

Deltaclips online bestellen

U kunt de Deltaclips gemakkelijk bij ons online bestellen. De clips kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden vanaf 600 stuks. De Deltaclip staat voor milieuvriendelijkheid. Wanneer u de Deltaclips full color laat bedrukken met uw logo, zullen uw klanten uw bedrijf ook als milieuvriendelijk zien. U kunt er voor kiezen om documenten die u verstuurd voortaan te binden met een gepersonaliseerde Deltaclip of om deze als geschenk te geven op beurzen en evenementen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en helpen u graag verder!

Meer lezen >

Deltaclips bedrukken

De Deltaclips kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De bedrukking is full color. Door de Deltaclips full color te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, zal uw logo door veel mensen gezien worden waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Daarnaast zien uw documenten er een stuk professioneler uit met een full color bedrukte Deltaclip dan met een gewone paperclip. Dit komt mede door de chique vorm van de Deltaclip. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de Deltaclips? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >