Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Wingclip

Wanneer u opzoek bent naar een chique paperclip is de wingclip een uitstekende keuze. De wingclip is de perfecte paperclip om de attentiewaarde van uw boodschap te vergroten. In ons assortiment hebben we wingclips in verschillende vormen en groottes. Zo kan de wingclip original tot wel 15 pagina’s binden en de wingclip XL tot wel 25 pagina’s, zonder het papier te beschadigen. Uw documenten krijgen een fraaie uitstraling met deze paperclip. De wingclips zien er net wat professioneler uit dan een traditionele paperclip. U kunt de wingclip eenvoudig met een simpele beweging over het document schuiven en uw papieren zullen bij elkaar gebonden zijn.

Meer lezen >

Wingclip bedrukken

De wingclips kunnen geheel gepersonaliseerd worden naar uw wensen door ze te laten bedrukken. Bij de bedrukking kunt u kiezen uit één tot vier kleuren of een full color bedrukking. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de wingclips te laten graveren. Wanneer u ervoor kiest om de wingclips te graveren, geeft u ze een chique uitstraling. De bedrukte of gegraveerde wingclips zijn ideaal om in te zetten als promotieartikel voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de wingclips? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Wingclip online bestellen

U kunt gepersonaliseerde wingclips eenvoudig en snel bij ons online bestellen. Het bestellen van de wingclips met logo is mogelijk vanaf 2.700 stuks. Wingclips zijn goedkoop en voor ieder budget beschikbaar. De wingclips kunt u gemakkelijk uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kunt u ervoor zorgen dat iedere werknemer een doosje wingclips op zijn of haar bureau heeft staan. Uw naamsbekendheid zal hierdoor zeker toenemen, doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >