Dit zeggen onze klanten

Zelfklevende memo's

Bedrukte zelfklevende memo’s worden ook wel post-its genoemd. De zelfklevende memo’s zijn praktische notitievelletjes die u overal op kunt plakken. Zonder bedrukte zelfklevende memo’s zijn we nergens. Zelfklevende memo’s komen altijd van pas: op het bureau, in de auto of in uw tas. De zelfklevende memo’s worden op ieder kantoor verslonden en elke werknemer heeft wel een memoblok op het bureau liggen. De memo’s zijn handig als terugbelnotitie of als praktisch geheugensteuntje. Ondanks het digitale tijdperk zijn de post-its nog steeds een populair product. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan de leukste zelfklevende memo’s in allerlei soorten en maten. Hierdoor zal er zeker iets tussen zitten wat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf!

Meer lezen >

Zelfklevende memo's bedrukken

Alle zelfklevende memo’s uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. Voor deze bedrukking kunt  u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De opdruk is full color of kan bestaan uit één tot vier kleuren. Met de handige zelfklevende memoblokken kunt u opvallen op kantoor. Post-its zijn zowel voor zakelijke als particulieren klanten interessant. Bedrukte memoblokken zijn een van de meest gewilde relatiegeschenken. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op ze zelfklevende memo’s? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Zelfklevende memo's met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel de zelfklevende memo’s met logo bestellen. De memo’s met logo kunnen al besteld worden vanaf 50 stuks. De zelfklevende memo’s ideaal om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Ook als u de potentiële klant niet gesproken heeft, bent u alsnog dagelijks in beeld bij de ontvanger. Dit zal uw naamsbekendheid ten goede komen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >