Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Parker Jotter pennen

De Parker Jotter pen bestaat uit een combinatie van metaal en kunststof. Deze pen onderscheidt zich van duizenden andere pennen door het slanke design en de iconische Parker-pijlclip. Door het handige duwmechanisme met zijn bekende ‘klik’ is deze balpen enorm handig in gebruik. De Parker Jotter pen is gemaakt me het oog op duurzaamheid. Elke pen is hervulbaar met de Parker vullingen voor een soepel, schoon en net handschrift. De Parker Jotter pennen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zodat er altijd een pen tussen zit die aansluit bij uw huisstijl. Het bedrijf Parker bestaat al sinds 1888 en is uitgegroeid tot één van de bekendste pennenfabrikanten. Het merk Parker staat voor schrijfwaren van de hoogste kwaliteit.

Meer lezen >

Parker Jotter pennen bedrukken

Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om de Parker Jotter pennen te laten voorzien van uw eigen logo. U kunt ervoor kiezen om de pennen te laten bedrukken in één tot vier kleuren of u kunt kiezen voor een gravure. Een gravure geeft de pen een net wat luxere, elegantere en chiquere uitstraling dan een bedrukking. Bij het graveren van de pen treedt alleen een verkleuring van het oppervlak op, waardoor er een strak en modern effect ontstaat. Benieuwd naar hoe de Parker Jotter pen er uit zal komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Parker Jotter pennen met logo

De Parker Jotter pennen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 10 stuks. De pennen van Parker zijn uitermate geschikt  om weg te geven als cadeau of relatiegeschenk. De Parker pennen kunnen namelijk geleverd worden in een geschenkverpakking, wat de hoge kwaliteit van de pen uitstekend tot zijn recht laat komen. Zo kunt u de pen cadeau doen bij speciale gelegenheden, zoals werknemers met een werkjubileum of als dank voor een goed jaar. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Meer lezen >