Dit zeggen onze klanten

Kleurpotloden

Bedrukte kleurpotloden zijn de perfecte relatiegeschenken! Kleuren en tekenen zijn typisch favoriete bezigheden van kinderen. Daarom maak je zakenrelaties met kinderen altijd blij met bedrukte kleurpotloden. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan kleurpotloden in verschillende soorten en formaten. Sommige zijn verpakt in een doosje, koker of handige (houten) opbergcase, waardoor deze erg geschikt zijn om weg te geven als giveaway of relatiegeschenk. Naast familievriendelijkheid getuigen kleurpotloden ook van aandacht voor het milieu. Houten kleurpotloden behoren tot de milieuvriendelijke promotiemiddelen die helpen om een milieubewust imago te creëren voor jouw bedrijf.

Meer lezen >

Kleurpotloden bedrukken

Alle kleurpotloden uit ons assortiment kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full color. Voor de bedrukking kun je kiezen voor je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Sommige kleurpotlodensets kunnen ook voorzien worden van een gravure. Het bestellen en bedrukken van de kleurpotloden is al mogelijk vanaf 10 stuks. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Benieuwd naar hoe de kleurpotloden eruit komen te zien met jouw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Kleurpotloden met logo

Kleurpotloden met bedrukking kun je makkelijk en snel bestellen bij Premiumwereld. Een set met kleurpotloden is perfect om cadeau te doen aan kinderen van zakenrelaties of medewerkers. Zo onderscheid je je als een gezinsgericht bedrijf, dat aandacht heeft voor de kinderen en familie van klanten. Daarnaast kun je de kleurpotloden bedrukt met je logo of bedrijfsnaam ook neerleggen op plekken waar kinderen moeten wachten, zodat ze zich even creatief uit kunnen leven en zich niet vervelen. Op deze manier zullen ouders en kind een positief gevoel krijgen bij het zien van jouw logo!

Meer lezen >

Meer lezen >