Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Markeerstiften

Bedrukte markeerstiften zijn naast praktische artikelen ook erg opvallend en kleurrijk. Markeerstiften, ook wel highlighters of markers genoemd, worden altijd enthousiast ontvangen als weggevertje. De markeerstiften zijn onmisbaar voor scholieren, studenten en kantoormedewerkers. Met een markeerstift kan je belangrijke stukken tekst markeren, waardoor dit beter opvalt en je het makkelijk kunt terug vinden. Het assortiment voor markeerstiften is erg divers. De standaard markeerstift is verleden tijd. Bij Premiumwereld vind je markeerstiften in allerlei verschillende soorten, maten en vormen. Zo hebben we de markeerstift bloem: een leuke markeerstift in de vorm van een bloem, waarbij de vijf blaadjes vijf verschillende fluorescerende kleuren stiften zijn.

Meer lezen >

Markeerstiften bedrukken

Alle markeerstiften uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Wij kunnen de markeerstiften bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De markeerstiften zullen dan niet alleen delen van teksten laten opvallen, maar ook jouw logo of bedrijfsnaam. De felgekleurde markeerstiften zien er door een bedrukking nog vrolijker en aantrekkelijker uit. Met vrolijke markeerstiften kom je dagelijks onder de aandacht bij (potentiële) klanten en zakenrelaties. Benieuwd naar hoe de markeerstiften eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Markeerstiften met logo

Bij Premiumwereld kan je makkelijk en snel markeerstiften met opdruk bestellen. De bedrukte markeerstiften zijn ideaal om in te zetten als giveaway tijdens evenementen, beurzen of andere speciale gelegenheden. Ook kan je de markeerstiften met logo cadeau doen aan je medewerkers of zakenrelaties als blijk van waardering. De markeerstiften kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 25 stuks. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je altijd graag verder. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >