Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

King pepermunt

Met de bedrukte rolletjes King pepermunt heeft u zowel een lekkernij als een soort van visitekaartje bij de hand. King heeft een zeer grote naamsbekendheid en het bedrijf staat garant voor pepermunt van een goede kwaliteit. De pepermunt zorgt naast voor een verfrissende smaak in de mond ook voor een stimulerende werking op de maag en het spijsverteringskanaal. Het is altijd handig om een rolletje pepermunt bij de hand te hebben. De King pepermunt is compact van formaat, waardoor u deze overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan pepermunt, waaronder de rollen King pepermunt. Hierdoor zult u bij ons gegarandeerd iets vinden wat aansluit bij uw wensen.

Meer lezen >

King pepermunt bedrukken

De rollen King pepermunt kunnen volledig in lijn met de huisstijl van uw bedrijf bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De King pepermunt wordt in full color bedrukt, waardoor uw gewenste opdruk zeker in het oog zal springen. Het bedrijf King bestaat al meer dan 100 jaar en zo’n 99% van de Nederlanders is bekend met King. Hierdoor weet u zeker dat een bedrukte rol King pepermunt in de smaak zal vallen bij uw relaties. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de rollen King pepermunt? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

King pepermunt online bestellen

U kunt de King pepermunt makkelijk en snel online bestellen bij Premiumwereld. Een rolletje King pepermunt met bedrukking zorgt voor een frisse blik op uw onderneming. Daarom worden de bedrukte rollen King pepermunt vaak ingezet als promotiemateriaal voor op beurzen en evenementen. Uw bedrijfsnaam zal gezien worden door veel (potentiële) klanten, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bij het pakken van een pepermuntje uit de bedrukte verpakking zal de klant telkens herinnerd worden aan uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >