Dit zeggen onze klanten

Pepermunt dispensers

Met uw eigen bedrukte pepermunt dispenser kunt u de hele dag door een frisse adem behouden! Vanwege de platte verpakking van de pepermunt dispenser kunt u deze overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten pepermunt dispensers. Zo hebben we peperpunt dispensers met een totale inhoud van 5 gram, maar ook dispensers met een totale inhoud van 12 gram. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit diverse vormen en kleuren van pepermunt dispenser. De pepermunt dispensers zijn makkelijk om mee te nemen, doordat ze in iedere broekzak, auto of tas passen. Zo bent u overal waar u heen gaat voorzien van frisse pepermunt.

Meer lezen >

Pepermunt dispensers bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de pepermunt dispensers te laten bedrukken volledig naar uw eigen wensen en in lijn met de huisstijl van uw bedrijf. Voor de bedrukking heeft u de keuze uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De dispensers kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren of in full color. Wanneer u kiest voor de full color bedrukking weet u zeker dat uw logo in het oog zal springen! Uw pepermunt dispenser met bedrukking zal gegarandeerd in de smaak vallen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien met uw gewenste opdruk? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Pepermunt dispensers online bestellen

De pepermunt dispensers kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Pepermunt is een zeer gewild product en valt zelfs onder één van de populairste promotieartikelen. Zeker bij beurzen, evenementen of open dagen worden de bedrukte pepermunt dispensers veel ingezet. Een pepermunt dispenser met uw eigen opdruk is namelijk erg effectief voor het maken van reclame voor uw bedrijf of om potentiële klanten binnen te slepen. Door de dispenser met opdruk zullen uw klanten en relaties vaak herinnerd worden aan uw bedrijf. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >