Popsockets
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Popsockets bedrukken

Het bedrukken van popsockets is de hype van dit moment! Popsockets zijn multifunctionele telefoonaccessoires die gebruikt kunnen worden als een comfortabele grip voor extra houvast, als een telefoonstandaard of als een selfie-standaard. Door een Popsocket met extra grip zal uw smartphone niet snel meer uit uw handen vallen. De Popsockets zijn geschikt voor alle gangbare modellen smartphones, iPhones en andere devices.

Meer lezen >

Popsockets bedrukt met logo

De popsockets kunnen full color bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelfgekozen tekst. De Popsocket bevestigt u eenvoudig op de achterzijde van uw telefoon of telefoonhoesje door de 3M plakstrip. Ook kunt u de Popsockets gemakkelijk van uw telefoon verwijderen en tot wel 10 keer opnieuw gebruiken. De Popsockets kunnen op twee verschillende pop-up standen gepositioneerd worden, zodat u uw smartphone op iedere gewenste positie kunt neerzetten.

Meer lezen >

Popsockets graveren

Naast bedrukken is het ook mogelijk om de Popsockets te laten graveren. Door de gravure krijgen de Popsockets een luxere uitstraling. U vindt bij Premiumwereld een breed assortiment aan verschillende soorten Popsockets. Zo hebben naast de klassieke Popsockets ook Popsockets waarvan de Popgrip en Poptop verwisselbaar en verwijderbaar zijn, zodat u uw telefoon gewoon nog draadloos kunt opladen en de Popsocket niet in de weg zit.

Meer lezen >