Dit zeggen onze klanten

Popsockets

Popsockets zijn multifunctionele telefoonaccessoires en zijn de hype van dit moment. De Popsockets kunnen gebruikt worden als een comfortabele grip voor extra houvast, als een telefoonstandaard of als een selfie-standaard. Door een Popsocket met extra grip zal uw smartphone niet snel meer uit uw handen vallen. De Popsockets zijn geschikt voor alle gangbare modellen smartphones, iPhones en andere devices. U kunt de Popsocket eenvoudig op de achterzijde van uw telefoon bevestigen met de 3M plakstrip. Wanneer u de Popsocket niet op uw telefoon zelf wilt bevestigen, kunt u de Popsocket ook op uw telefoonhoesje plakken. De Popsockets kunnen gemakkelijk van uw telefoon verwijderd worden en tot wel 10 keer opnieuw gebruikt worden. De Popsockets kunnen op twee verschillende pop-up standen gepositioneerd worden zodat u uw smartphone in elke gewenste positie neer kunt zetten.

Meer lezen >

Popsockets bedrukken

De Popsockets kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking wordt geplaatst op de achterzijde van de Popsocket. De Popsockets worden in full color bedrukt. Naast bedrukken kunt u ook kiezen voor een gravure. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten Popsockets. Zo hebben we de klassieke Popsockets, maar ook Popsockets met een verwisselbare Popgrip en Poptop. Doordat de Poptop verwijderbaar is, kunnen deze Popsockets ook gebruikt worden met draadloze telefoonopladers. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de Popsockets? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Popsockets online bestellen

U kunt de Popsockets met logo eenvoudig en snel online bestellen vanaf 60 stuks. Door de Popsockets te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat u continu in beeld bent bij de gebruiker. De gemiddelde Nederlander besteedt meer dan 2 uur per dag aan internet op hun smartphone. Met de bedrukte Popsockets kunt u dus op een moderne en multifunctionele manier reclame maken voor uw bedrijf op beurzen en evenementen. Uw bedrijfsnaam zal zo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >