Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Draadloze powerbanks

Een bedrukte draadloze powerbank is hét relatiegeschenk van nu en de toekomst. Met een draadloze powerbank bent u verlost van kabels om uw apparaat op te kunnen laden. De draadloze powerbank werkt met Qi-technologie. Zowel de oplader als de smartphone zijn voorzien van een spoel die respectievelijk een elektromagnetisch veld uitstralen en ontvangen. Wij bieden draadloze powerbanks met zuignappen aan, waardoor uw telefoon perfect op de powerbank blijft liggen. Een bijkomend voordeel van een draadloze powerbank is dat vanaf model Iphone 7 er geen mogelijkheid is om zowel op te laden als oortjes tegelijk te gebruiken. Doordat er geen kabel nodig is biedt een draadloze powerbank een perfecte oplossing voor dit probleem!

Meer lezen >

Draadloze powerbanks bedrukken

U kunt de draadloze powerbanks laten bedrukken met een logo, een tekst of zelfs een foto. Er zijn verschillende manieren om uw powerbank te bedrukken. Zo kunt u bedrukken tot in wel 5 kleuren, in full colour en bieden wij de mogelijkheid tot lasergravure. Door het brede scala aan mogelijkheden kunnen de powerbanks precies worden aangepast aan de wensen en huisstijl van uw bedrijf.

Meer lezen >

Draadloze powerbanks met logo

Een draadloze powerbank functionele gadget, die heel de dag door en overal gebruikt kan worden. Dit maakt een draadloze powerbank met uw logo of tekst het ideale relatiegeschenk. Bedrukte draadloze powerbanks zullen zeer gewaardeerd worden door uw klanten en zijn een uitstekend middel om meer naamsbekendheid te genereren. Een draadloze powerbank is perfect om aan uw relatie te geven als gift. Een draadloze powerbank is ideaal voor op het kantoor, tijdens een vergadering of bijeenkomst. Daarnaast is een draadloze powerbank ook erg handig voor onderweg. Bestel uw bedrukte draadloze powerbanks nu direct online, al vanaf 25 stuks!

Meer lezen >

Meer lezen >