Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger powerbanks

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet en de batterij is meestal sneller leeg dan je de kans hebt om hem op te laden. Dit is redelijk lastig wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Dit probleem wordt makkelijk opgelost wanneer je een sleutelhanger powerbank hebt. Je bevestigd de powerbank simpelweg door middel van de stevige sleutelring aan je sleutelbos en je kan een telefoon of tablet altijd opladen, waar je ook bent. De sleutelhanger powerbank is compact en heeft een accu van 1.000 mAh. Hiermee kan je een smartphone voor ongeveer 50% opgeladen worden.

Meer lezen >

Sleutelhanger powerbanks bedrukken

Er zijn diverse mogelijkheden om de sleutelhanger powerbanks te bedrukken met uw logo of tekst. U kunt bijvoorbeeld de sleutelhanger powerbanks laten bedrukken tot wel 5 prachtige kleuren! U kunt er ook voor kiezen om uw logo of tekst aan te brengen door middel van een chique lasergravure. Daarnaast is er ook de optie om de powerbanks te laten bedrukken door middel van een mooie digitale print. Door deze techniek kunt u er voor kiezen om de powerbanks te bedrukken met een logo met overloop of een mooie foto.

Meer lezen >

Sleutelhanger powerbanks met logo

Een powerbank met logo als relatiegeschenk zal veelvuldig gebruikt worden, zowel zakelijk als privé. In het geval van een powerbank die aan een sleutelbos zit en altijd voorhanden is dat helemaal het geval. De powerbanks zijn ideaal om weg te geven op bruiloften, evenementen en beurzen. Deze sleutelhangers zullen ook zeer populair zijn op festivals en andere feesten. Daarnaast zijn sleutelhanger powerbanks ook zeer geliefd bij uw medewerkers en ontzettend handig voor op het kantoor. De sleutelhanger powerbanks zijn ook leuk om als kleinigheidje mee te geven aan een relatie tijdens een meeting of om bij te voegen bij het verzenden van uw producten naar een klant.

Meer lezen >

Meer lezen >