Dit zeggen onze klanten

Prodir DS1 balpennen

De Prodir DS1 pen is een dynamische balpen met een houder die soepel overgaat in de clip. Door de slanke vormgeving van de pen, ligt de Prodir DS1 pen zeer comfortabel in de hand. De Prodir pennen zijn Zwitserse kwaliteitsproducten. Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitspennen in het hogere prijssegment. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan Prodir DS1 pennen, in verschillende kleuren en uitvoeringen. De pen is beschikbaar in vier varianten: polished, transparent, matt en frosted. In de clip van de pen kan een dot geplaatst worden. Deze dot is beschikbaar in 12 verschillende kleuren. Je hebt de keuze voor een blauw of zwart schrijvende pen. Ook heb je de keuze uit een standaard of een satin punt.

Meer lezen >

Prodir DS1 balpennen bedrukken

Alle Prodir DS1 pennen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. De Prodir DS1 pen kan op maar liefst zes posities bedrukt worden: de side cap, de back cap, de houder, de clip en de beide kanten van de dot. De pennen kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Benieuwd naar hoe de Prodir DS1 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS1 balpennen met logo

Bij Premiumwereld kun je eenvoudig en snel de Prodir DS1 pennen met bedrukking bestellen. Het grote voordeel van pennen is dat ze vaak van eigenaar wisselen. Hierdoor zal jouw bedrijf veel gezien worden en onder de aandacht komen van mogelijke klanten. Ook kan je ervoor kiezen om de bedrukte pennen uit te delen op beurzen, evenementen of open dagen. Daarnaast kun je Prodir pennen cadeau doen aan al je klanten en medewerkers. Zo zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >

Meer lezen >