Dit zeggen onze klanten

Prodir DS3.1 balpennen

De Prodir DS3.1 pen is een fijne, geëvolueerde versie van het Prodir DS3 model. Prodir is een bedrijf uit Zwitserland dat bekend staat om haar innovatie en hoogwaardige kwaliteit. Het belangrijkste onderscheid tussen beide modellen is het mechanisme. De Prodir DS3.1 is uitgerust met een flexibel en nieuw soft twist mechanisme en is daardoor soepeler, comfortabeler en duurzamer in gebruik. Daarnaast heeft de Prodir DS3.1 een grotere clip dan het DS3 model. Uiteraard zijn de DS3 kenmerken in de DS3.1 uitvoering duidelijk aanwezig. Zo heeft de Prodir DS3.1 nog steeds een gebogen clip en heb je de mogelijkheid om de pen te laten voorzien van een kleurrijke ring. Met 4 drukposities en 17 standaardkleuren kies je met dit model voor perfectie in elk detail. Naast de keuze van de drukpositie en de kleur, kan je er ook voor kiezen om de pen te laten voorzien van een standaard of satin punt.

Meer lezen >

Prodir DS3.1 balpennen bedrukken

Alle Prodir DS3.1 pennen kunnen voorzien met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een slogan. De pen is een luxe reclamedrager met een hoge succesfactor. Door de aangename schrijfeigenschappen en lange levensduur zal je logo en bedrijfsinformatie gedurende een lange periode veelvuldig onder de aandacht van je doelgroep komen. De Prodir DS3.1 pen biedt u meerdere opties wat betreft de bedrukking van de pen. Je hebt de keuze uit meerdere drukposities. Zoals bij alle Prodir pennen zorgt het Floating Ball schrijfsysteem ook bij de Prodir DS3.1 voor een bijzonder schrijfgevoel. Benieuwd naar hoe de Prodir DS3.1 eruit komt te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS3.1 balpennen met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel de Prodir DS3.1 pennen met logo bestellen. Het bedrukken en bestellen van de Prodir DS3.1 pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. Met de Prodir DS3.1 pen weet je zeker dat je een pen in huis hebt die perfect aansluit bij jouw organisatie. De bedrukte Prodir pennen zijn ideaal om in te zetten op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kun je de pennen cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Op deze manier zal je logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf zeker zal toenemen. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >