Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prodir DS5 balpennen

Met de elegante bedrukte Prodir DS5 pen heb je de winnaar van de ‘Good Design Award’ in huis. De Prodir DS5 is een extravagante balpen met een opmerkelijk karakter. Met de Prodir DS5 heb je veel keuze uit veel verschillende kleuren in diverse materiaaluitvoeringen. De Prodir DS5 is een extreem veelzijdige pen met een lineair design. Prodir is een Zwitsers merk dat bekend staat om producten van hoogwaardige kwaliteit. Met de sierlijke balpennen weet je zeker dat je comfortabel kunt schrijven. Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan Prodir DS5 pennen. Met verschillende uitvoeringen zoals Frosted, Transparent, Matt en Polished zal er zeker een geschikte pen tussen zitten voor jouw bedrijf.>

Meer lezen >

Prodir DS5 balpennen bedrukken

Alle Prodir DS5 pennen kunnen voorzien worden van een opdruk. Deze opdruk kan bestaan uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelfgekozen tekst. De combinatie van goede kwaliteit en schrijfcomfort maakt de Prodir DS5 pen een succesvolle reclamedrager met een luxe uitstraling. De pennen hebben een praktische clip, waardoor ze bijna aan alles vastgemaakt kunnen worden. Ben je benieuwd hoe de Prodir DS5 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS5 balpennen met logo

Bij Premiumwereld kun je makkelijk en snel de Prodir DS5 pennen bestellen. Het bestellen en bedrukken van de pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. De Prodir DS5 is door zijn opvallende en klassieke uiterlijk een uitstekende keus voor je bedrijf. Je kan ervoor kiezen om de Prodir pennen te bedrukken met je logo en uit te delen op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kan je de bedrukte DS5 cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Je logo zal op deze manier door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van je organisatie zeker zal toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >