Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Trolleys

Een bedrukte trolley biedt veel gemak tijdens een weekendje weg, een zakenreis, vakantie of uitje. Dankzij de wieltjes die zich aan de onderkant van de trolley bevinden is de trolley erg handzaam en makkelijk te verplaatsen. Voor mensen die veel reizen, is dit natuurlijk een erg belangrijk aspect. Trolleys zijn de ideale reclamemakers wanneer u een groot publiek wilt bereiken. De trolley met uw  bedrijfsgegevens zal de wereld over reizen waardoor uw naamsbekendheid internationaal versterkt zal worden. Bij premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan trolleys in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een rugtas trolley, trolleys met vier wielen, opvouwbare trolleys of trolleys met twee wielen.

Meer lezen >

Trolleys bedrukken

Alle trolleys uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, website, slogan of een afbeelding op de mooie trolleys te laten plaatsen. De bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren, of in sommige gevallen zelfs in full colour. Bij Premiumwereld heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw bestelling online een gratis digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Ook een factuur vraagt u eenvoudig en vrijblijvend aan via onze website. Creëer eenvoudig een unieke trolley en laat hem bedrukken met uw bedrijfsgegevens!

Meer lezen >

Trolleys met logo

Zijn uw werknemers en klanten echte reizigers en wilt u ze graag verrassen met een mooi geschenk? Trolleys bedrukt met logo zijn een luxe promotieartikel waar u uw klanten gegarandeerd mee zult verblijden. Het bestellen van bedrukte trolleys gaat nergens zo snel als bij Premiumwereld. Mocht u verder nog vragen hebben of heeft u graag hulp bij de zoektocht naar de perfecte trolley? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar!

Meer lezen >

Meer lezen >