Dit zeggen onze klanten

Kunststof rolmaten

Kunststof rolmaten laat u bedrukken bij Premiumwereld! Bij ons heeft u een ruime keuze aan kunststof rolmaten van uitstekende kwaliteit. Zo hebben we in ons assortiment onder andere een rolmaat en zaklamp in één, een carbon rolmaat en een auto stop rolmaat. Tevens zijn onze kunststof rolmaten in meerdere lengtes te bestellen. De rolmaten van 3m en 5m worden het vaakst gebruikt en zijn dan ook het populairst. Verras uw relaties met dit handige geschenk.

Meer lezen >

Kunststof rolmaten bedrukken

Een bedrukte kunststof rolmaat kan overal van pas komen. Ze worden regelmatig gebruikt en zijn dus uitstekend promotiemateriaal voor uw bedrijf. Onze bedrukte kunststof rolmaten zijn de must have voor iedere klusser. Op professioneel of op hobbyistisch gebied. U kunt onze kunststof rolmaten in wel vier kleuren laten bedrukken. Het is daarnaast bij enkele rolmaten ook mogelijk om er een doming op te laten plaatsen. De doming sticker wordt op de uitsparing geplaatst en door de 3D-harslaag zorgt het voor een luxe en exclusieve uitstraling. Ook beschermen ze de bedrukking tegen krassen en andere beschadigingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij maken ten alle tijden graag een digitaal voorbeeld voor u. Uiteraard zijn de rolmaten met of zonder bedrukking te verkrijgen.

Meer lezen >

Kunststof rolmaten met logo

U kunt bij Premiumwereld snel en eenvoudig kunststof rolmaten bestellen. Kunststof rolmaten komen erg goed van pas in de bouw. U heeft met kunststof rolmaten een perfect relatiegeschenk of giveaway voor timmermannen en bouwvakkers. Echter vinden we rolmaten niet alleen in de bouw terug. Heel veel huishoudens hebben ook een kunststof rolmaat liggen. De rolmaten zijn in enkele eenvoudige stappen direct online te bestellen. Wij leveren uw bestelling geheel kosteloos op één locatie af. Graag denken we met u mee wanneer u twijfelt of er nog niet volledig uit bent.

Meer lezen >

Meer lezen >