Dit zeggen onze klanten

Metalen rolmaten

Onze metalen rolmaten bedrukken wij met uw bedrijfsnaam of -logo op de manier die u voor ogen heeft. Alle metalen rolmaten uit ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en zijn allemaal geijkt volgens Europese normen. De rolmaten zijn in diverse lengtes tot wel 9 meter te bestellen. Ons assortiment bevat verschillende metalen rolmaten met ieder aparte specificaties. Zo hebben we een rolmaat met karabijnhaak die ervoor zorgt dat men de rolmaat gemakkelijk mee kan nemen. Ook hebben we een rolmaat met extra grip.

Meer lezen >

Metalen rolmaten bedrukken

Bedrukte metalen rolmaten zijn een uitstekende giveaway. Onze metalen rolmaten hebben allerlei opties op het gebied van bedrukking. Uw bedrijfsnaam of -logo kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. In enkele gevallen kan de rolmaat ook met een doming bedrukt worden. Een doming sticker zorgt voor een sterke glimlaag en wordt precies op de uitsparing geplaatst. De doming laag beschermd de bedrukking en zorgt tevens voor een luxe en exclusieve uitstraling. Zou u willen weten hoe uw bedrijfsnaam of -logo op een metalen rolmaat staat? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden! Wij sturen u graag een digitale drukproef toe. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rolmaten onbedrukt te laten.

Meer lezen >

Metalen rolmaten met logo

Bij Premiumwereld kunt u gemakkelijk uw metalen rolmaten bestellen. Rolmaten zijn onmisbaar voor klussers, bouwvakkers en timmermannen. Op de bouw heeft dan ook iedereen een rolmaat nodig. Metalen rolmaten zijn stevig en zijn daarom ideaal voor deze werkomstandigheden. Ook is het altijd handig om een rolmaat thuis te hebben liggen. Een metalen rolmaat is daarom het perfecte relatiegeschenk voor uw zakenrelaties. Bestel uw metalen rolmaten gemakkelijk en snel via Premiumwereld!

Meer lezen >

Meer lezen >