Dit zeggen onze klanten

Plunjezakken

Bedrukte plunjezakken werden vroeger door zeelieden gebruikt om kleding en hun uitrusting in te vervoeren. Om deze reden worden plunjezakken ook wel sailor bags genoemd, of plunjebalen. De moderne rugzakvarianten hebben zich ontwikkeld tot populaire tassen die goed bruikbaar zijn als vrijetijds- of reistas. Onze katoenen plunjezak heeft een open hoofdvak en verstelbare schouderband. Bedrukte plunjezakken zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Plunjezakken bedrukken

Met het oog op de diverse beschikbare kleuren heeft u altijd de mogelijkheid uw plunjezak volledig eigen te maken. U heeft de keuze uit de kleuren blauw, wit, zwart, rood, lime-groen of ecru. De bedrukking kan tot wel 4 kleuren en kan dus altijd aansluiten bij uw huisstijl en wensen. Door het grote drukoppervlak van de sailor bag valt uw reclame-uiting goed op en zal veel aandacht trekken.

Meer lezen >

Plunjezakken met logo

Een mooi relatiegeschenk voor uw avontuurlijke medewerkers of klanten? Of juist een promotioneel artikel om weg te geven bij aankoop van producten in uw winkel? Een plunjezak is voor al deze doelen in te zetten. De plunjezakken zijn ook geschikt om mee te namen naar het strand of op reis. Door de langwerpige cilindervorm past er veel in de tas en kunt u alles meenemen wat u wilt!

Meer lezen >

Meer lezen >