Dit zeggen onze klanten

Schoudertassen

Bedrukte schoudertassen zijn een alletijds product, geschikt voor vele doeleinden. De praktische schoudertas is met zijn trendy uiterlijk een geschenk voor man en vrouw. Zo hebben wij bij Premiumwereld de non-woven schoudertas. Deze tas heeft een hoofdvak en diverse insteekvakjes voor balpennen. Ook is de tas voorzien van een schouderriem en klittenbandsluiting. Onze full colour polyester schoudertas is een luxere variant met een royaal hoofdvak, diverse opbergvakken, een verstelbare schouderriem en zelfs een afritsbare overslag met klittenbandsluiting.

Meer lezen >

Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo hebben wij een full colour schoudertas, welke volledig naar uw wensen te bedrukken is. Wilt u een mooie haarscherpe foto op de voorkant? Of een ander groot ontwerp? Dit is bij de polyester schoudertas allemaal mogelijk. Op onze non-woven tas kunt u uw ontwerp, logo of website tot wel 4 kleuren laten bedrukken.

Meer lezen >

Schoudertassen met logo

Een beurs, evenement, open dag of bijvoorbeeld schoolreisje? Een schoudertas heeft een doel voor alles. Stop er bijvoorbeeld flyers, folders en andere informatiemiddelen in om zo uw klanten te voorzien van alles wat zij nodig hebben. Wilt u de lunchpakketjes van de kinderen netjes opbergen? Ook hier lenen deze tassen zich uitstekend voor.

Meer lezen >

Meer lezen >