Dit zeggen onze klanten

Jubileum geschenken

Voor jubileum geschenken van alle soorten kunt u altijd bij ons terecht. In het bijzonder mooie sculpturen voor scherpe prijzen en met grote mogelijkheid om deze te personaliseren. De kunstobjecten zijn uitermate geschikt als eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk, award of bij feestelijkheden. En uiteraard als cadeau voor jubilea voor relaties, medewerkers, vrienden en kennissen. Een bijzondere gelegenheid mag bijzonder gevierd worden met een speciaal geschenk. Met een jubileum geschenk toont u uw waardering. Een sculptuur maakt een onuitwisbare indruk en zal zeker een bijzondere plaats krijgen.

Meer lezen >

Jubileum geschenken bestellen

De sculpturen zijn allemaal te bestellen voor een scherpe prijs bij Premiumwereld. Alle te bestellen kunstobjecten hebben een zeer hoge sfeer- en karaktervolle uitstraling, wat de geschenken tot een perfect relatiegeschenk ofwel jubileumgeschenk maakt. U heeft bij elk sculptuur verschillende mogelijkheden om het te personaliseren, zoals een persoonlijke gravering op een tekstplaatje, een logo en verschillende verpakkingsmogelijkheden. Wat het bestellen van onze sculpturen bijzonder maakt, is dat bij elk sculptuur een motivatie en de CV van de kunstenaar toegevoegd zijn. Om de sculpturen meer naar uw smaak te maken, kunt u in contact treden met de kunstenaar zelf en zo een gepersonaliseerd sculptuur aanvragen. Op die manier wordt er een bijzonder en origineel jubileum geschenk gecreëerd, wat door de ontvangers met open armen ontvangen zal worden. Wilt u de sculpturen persoonlijk maken? Laat dan een persoonlijke tekst graveren op de sculptuur. Zo maakt u dit geschenk nóg persoonlijker. De sculptuur is te bestellen vanaf één sculptuur. Neem gerust eens een kijkje op Scultpuurwereld.nl.

Meer lezen >

Jubileum geschenken met gravure

De mooie en originele sculpturen zijn gemakkelijk en snel online te bestellen bij Premiumwereld. De prijs wordt automatisch berekend wanneer u de sculptuur, gravering, verzending en aantal selecteert. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen bij één van onze medewerkers. De offerte zal dan naar het door u ingevulde e-mailadres worden verstuurd. Heeft u uw bestelde sculpturen extra snel nodig dan is het mogelijk om voor een spoedlevering te kiezen. Hiervoor kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via chat, telefoon of email. Ons team heeft jarenlange ervaring en zij zorgen ervoor dat het product aan uw wensen zal voldoen en dat u voortdurend in contact blijft met de kunstenaar zodat alles verloopt volgens plan.
Premiumwereld.nl is dé specialist op het gebied van sculpturen zowel met gravering als zonder. Dus bent u op zoek naar mooie beeldjes tegen een scherpe prijs? Zoek dan niet verder en bestel uw gewenste sculpturen via Premiumwereld. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag! 

Meer lezen >

Meer lezen >