Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Motivatie sculpturen

Met de motivatie sculpturen van Premiumwereld.nl kunt u uw personeel, zakenrelaties of wie het ook gegund is, stimuleren. De schouders eronder of een hart onder de riem, de sprong wagen… Onze beeldjes geven dit weer. Een beeld van brons is een perfect relatiegeschenk waarmee u een speciaal gevoel zult losmaken. De kunstenaar heeft met veel zorg en bekwaamheid mooie creatieve ontwerpen het daglicht laten aanschouwen. Zijn enthousiasme en eigen kijk laten verrassend vormgegeven beeldjes tot stand komen. De vormen van het beeldje zijn op een elegante en sierlijke manier weergegeven. Degene die het bronzen beeld zal ontvangen, zal aangenaam verrast zijn. Hij of zij zal aangemoedigd worden om door te gaan. Door een motivatie sculptuur cadeau te geven, bekrachtigt u dat u achter deze persoon staat. Een zeer origineel idee waarmee u uw waardering kunt tonen. Een bronzen beeld heeft een meer exclusieve en kostbare uitstraling dan een beeld van andere materialen. Het kunstobject straalt luxe uit en zal gegarandeerd een speciale plaats krijgen. Leuk om te geven wanneer iemand het roer omgooit in zijn of haar leven of er even doorheen zit. Een extra steun in de rug kan iedereen wel gebruiken.

Meer lezen >

Motivatie sculpturen bestellen

Op zoek naar een sculptuur waarmee u iemand motivatie geeft? Bij Premiumwereld.nl kunt een eenvoudig een bronzen beeld online kopen. Snel en eenvoudig. U kunt één stuks bestellen maar uiteraard is het ook mogelijk om meerdere exemplaren te bestellen. Ook kunt u een sculptuur op maat bestellen. Deze wordt dan geheel naar uw eigen wensen, zeer persoonlijk vormgegeven. Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bellen; één van onze medewerkers staat u graag te woord. Uiteraard mag u ook per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen uw mail dan z.s.m. beantwoorden of indien gewenst nemen wij telefonisch contact met u op. Ook is het mogelijk om met ons te chatten, live via onze website. Wilt u direct bestellen? Dat kan eenvoudig en snel middels ons bestelformulier. Het is ook mogelijk om uw sculptuur te laten voorzien van een gravure. Zo kunt u de weer te geven motivatie benadrukken en maakt u dit cadeau extra persoonlijk.

Meer lezen >

Motivatie sculpturen met gravure

Onze voordelige prijzen staan vermeld bij het betreffende beeld. Bij Premiumwereld.nl betaalt u geen verzendkosten, wij transporteren gratis en met uiterste zorg. Onze producten worden met de beste bescherming verpakt. Wij verzenden al binnen 5 tot 10 werkdagen. Ook kunt u de beelden laten verpakken in geschenkpapier en bij een bestelling van meer dan 25 stuks is verpakken in een houten kist mogelijk. U kunt ervan op aan dat uw geschenken professioneel en toonbaar ontvangen worden. Heeft u vragen, onze medewerkers helpen u graag.

Meer lezen >

Meer lezen >