Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sculpturen met kaars

Bent u op zoek naar een sculptuur met kaars? Dan zit u goed bij Premiumwereld.nl. Wij bieden diverse bronzen beelden waar u een kaars in kunt zetten. Zo kunt u met een kandelaar met beeldje vereende kracht weergeven of de kracht van samen symboliseren. Wilt u uw personeel een hart onder de riem steken en een geschenk geven dat absoluut een bijzondere plaats zal krijgen? Dan zijn onze kunstobjecten zeker een geschikt geschenk. Wellicht wilt u symboliseren dat iets dat onbereikbaar lijkt, toch bereikt kan worden. Hiervoor heeft de kunstenaar een kaarsenstandaard vervaardigd waarin personen samen omhoog reiken en de kaars vasthouden. Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment en kies wat bij u past. Heeft u wat te vieren? Met een bronzen beeldje ter gelegenheid van een verjaardag, jubilea of pensionaris geeft u een zeer bijzonder geschenk. Heeft u een speciale band met een zakenrelatie of collega’s? Dan doet u er goed aan om een uniek geschenk cadeau te geven. Deze gift laat ongetwijfeld een speciale indruk achter en zal een bijzonder plaatsje krijgen. Hierdoor blijft herinnerd worden waar het beeld met kaars voor staat. Met kaarsen geeft u sfeer, in combinatie met een in brons gegoten beeld, zal dit object een bijzonder pronkstuk zijn. Het is een bijzonder cadeau, omdat het helemaal handgemaakt is. U kunt het geven aan iemand waar u een speciale band mee heeft of iemand aan wie u een uniek geschenk wilt geven. Als u aan iemand wilt laten zien hoeveel u van hem of haar houdt, is een sculptuur met kaars ook een prachtig geschenk.

Meer lezen >

Sculpturen met kaars bestellen

Bij Premiumwereld.nl kunt u snel en eenvoudig een kaarsenstandaard met beeldje online bestellen. Wij bieden gratis transport en u kunt ervan op aan dat de beeldjes heel aankomen. Wij verpakken met uiterste zorg. Ook is het mogelijk om het in te laten pakken met geschenkpapier. Voor een zeer scherpe prijs kunt u de beelden ook laten voorzien van een gravure. Zo wordt het geschenk nóg persoonlijker. U kunt ook voorafgaand aan de bestelling gratis een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook over de levertijd hoeft u zich niet druk te maken. Wij leveren binnen 5 tot 10 werkdagen en zelfs een spoedlevering is eventueel mogelijk.

Meer lezen >

Sculpturen met kaars met gravure

Doordat wij 25 jaar ervaring hebben, kunt u ervan op aan dat uw bestelling van begin tot eind in goede handen is. Wij bieden gratis transport en geen instelkosten voor bedrukking. Wij verpakken eventueel in geschenkpapier en bij meer dan 25 stuks kunnen de beeldjes in een houten kist worden geleverd. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon, mail of chat. Een sculptuur met kaars bestelt u simpel en snel, bij Premiumwereld.nl.

Meer lezen >

Meer lezen >