Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sport sculpturen

Bent u opzoek naar een origineler cadeau dan een beker? Dan zijn de sportbeeldjes iets voor u! De sportbeeldjes zijn zeer geschikt als sportprijzen. Er wordt eens iets anders dan een beker gegeven en wel iets dat erg gericht is op sport. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse sportbeeldjes, dus neem zeker eens een kijkje op premiumwereld.nl! Zo hebben we beeldjes van een golfer en golfster, maar ook van een voetballer. De sportbeeldjes zijn gemaakt van brons of zijn verbronsd, waardoor ze een erg luxe uitstraling hebben. De bronzen beeldjes staan op een marmeren sokkel. U kunt de sportbeeldjes laten graveren, waardoor deze leuke beeldjes nog persoonlijker worden en erg leuk zijn om te ontvangen als winnaar. De sportbeeldjes zijn een leuk geschenk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!

Meer lezen >

Sport sculpturen bestellen

U kunt het beeldje laten graveren waardoor u een boodschap kunt geven aan de winnaar. Sporten wordt op deze manier nog leuker en de winnaar kan er een leuke herinnering aan over houden. Iedere wedstrijd kan er weer een uniek metalen beeldje worden overhandigd aan de winnaar, waardoor deze sportbeeldjes leuk zijn om te verzamelen. De bronzen sportbeeldjes met gravering hebben een erg luxe uitstraling. Bij premiumwereld.nl bestelt u de bronzen sportbeeldjes voor een scherpe prijs.

Meer lezen >

Sport sculpturen met gravure

Op premiumwereld.nl bestelt u de bronzen sportbeeldjes makkelijk en snel online. Op onze website kunt u een digitaal voorstel aanvragen, waardoor u het eindresultaat van uw bestelling kunt zien voordat u deze geplaatst heeft. U kunt dan beslissen of u hiermee tevreden bent. Bij premiumwereld.nl is de verzending altijd snel, ongeacht de grootte van de bestelling. Als u uw bestelling eerder nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die eenvoudig te bereiken zijn via de chat, mail of telefoon. Bij andere vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze werknemers.

Bent u dus opzoek naar leuke bronzen sportbeeldjes die voor een scherpe prijs besteld kunnen worden? Zoek dan niet verder want bij scupturenwereld.nl bent u aan het juiste adres!

Meer lezen >

Meer lezen >