Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 18 van 18 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 18 van 18 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Urnen

Bent u op zoek naar een bijzondere urn? In onze webshop kunt u veilig en eenvoudig een urn kopen. Verzorgd met volle aandacht en respect. Iedere urn is uniek en wordt afgewerkt met een fraaie brons finish. Met een urn kunt u uw dierbare toch nog een beetje bij u hebben. De sculptuur geeft een symbolische herinnering aan de overleden persoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de betekenis van het voor altijd verbonden zijn of eeuwige liefde. Onze beeldjes voor urnen zijn met de hand gemaakt. Kies de urn waar u een goed gevoel bij heeft. Na een overlijden, komt er veel op u af. Bij de keuze van een urn is het belangrijk om er goed de tijd voor te nemen. Als u een urn online bestelt, bespaart u al wat kostbare tijd. Als u het lastig vindt om een urn uit te zoeken, helpen wij u graag. Denkt u bijvoorbeeld aan welke urn de persoonlijkheid van uw dierbare symboliseert. Of kies een urn die de overledene mooi had gevonden. Ook kunt u inspiratie opdoen uit zijn of haar interieur. Wij hebben een breed assortiment, zodat er altijd wat bij zit dat bij u past. De sokkel is de urn zelf, het beeldje symboliseert de betekenis. Op elke sokkel kan een ander beeldje geplaatst worden. Zo kunt u zelf de urn samenstellen. Een urn krijgt altijd een bijzondere plek. Brons wordt al sinds de oudheid gezien als een ereproduct. Hoe bijzonder is het, om de as van een persoon die u vereert, te bewaren met een bronzen beeldje, dat gegarandeerd een ereplaats zal krijgen?

Meer lezen >

Urnen bestellen

Bij Premiumwereld.nl kunt u snel een urn bestellen. Na het overlijden van een overledene, moet er veel geregeld worden dus dan is het fijn als dat de urn gemakkelijk besteld kan worden. U volgt het bestelproces met een paar simpele klikken. Ook is het mogelijk om een extra gravure toe te voegen. Hier kunt u bijvoorbeeld een naam, datum of gedenktekst op laten graveren.

Meer lezen >

Urnen met gravure

U kunt bij ons een urn bestellen voor een voordelige prijs. Waarschijnlijk komen er veel kosten kijken na het overlijden van uw dierbare dus dan is het fijn als u voor een mooie prijs, toch een bijzondere urn kunt kopen. De kwaliteit van onze beelden is hoog. Een kunstobject wordt gegoten in een tinlegering en wordt vervolgens na soldering, in een bronsbad gedompeld. De prijzen staan vermeld bij het betreffende beeld. Elk beeldje kan op de door u gewenste sokkel worden geplaatst. Wij bieden een snelle service en verzenden al binnen 5 tot 10 werkdagen. Transport is gratis. Uiteraard wordt de urn met grote zorg en beschermend materiaal verpakt. Als u meer informatie of advies wilt, neem dan gerust contact met ons op!

Meer lezen >

Meer lezen >