Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 26 van 26 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 26 van 26 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zakelijke sculpturen

De zakelijke sculpturen van Premiumwereld.nl symboliseren gebeurtenissen die zich met name in de zakelijke wereld afspelen. Heeft u onlangs een aangenaam contact gehad en was dit zo bijzonder dat u uw waardering graag wilt tonen? Dan bestelt u eenvoudig het beeldje dat een aangenaam contact weergeeft. Wellicht bent u onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan en wilt u uw geloof in de toekomst met dit bedrijf of deze persoon symboliseren, ook dan heeft Premiumwereld een passend kunstobject. Heeft u of kent u iemand met een bedrijf in advies en bemiddeling? Dan zal een beeld dat dit symboliseert uitstekend staan op een bijzondere plaats binnen de onderneming. Zo is er altijd wel wat dat bij u past. U vindt onze uitgebreide collectie op onze site. Sculpturen die zakelijke connecties weergeven, zijn uitermate geschikt om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, jubileum of pensioen. Misschien wilt u uw personeel in het zonnetje zetten of wilt u een mooi beeld in uw pand dat bijvoorbeeld de verbondenheid door eenheid symboliseert. Een bijzonder kunstcadeau waarmee u origineel kunt uitpakken.

Meer lezen >

Zakelijke sculpturen bestellen

Het online kopen van een zakelijke sculptuur doet u eenvoudig en snel bij Premiumwereld.nl. Wij hebben een divers assortiment aan zakelijke sculpturen. Er is altijd wel wat dat bij u past maar als u toch wat anders wenst, dan is het ook mogelijk om een beeld op maat te laten maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. De kunstenaar voegt de motivatie van de sculptuur en een bijbehorend CV-kaartje toe. Ook is het mogelijk om een extra gravure toe te voegen. Zo maakt u dit (relatie)geschenk extra persoonlijk en zet u extra kracht bij aan de betekenis van het beeldje. U kunt een bronzen beeld snel en gemakkelijk bestellen. U kunt met ons contact opnemen via de chat, of u maakt een terugbelverzoek. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen. Onze medewerkers helpen u graag. Wij doen er alles aan om uw bestelproces naar alle tevredenheid te laten verlopen.

Meer lezen >

Zakelijke sculpturen met gravure

Wij kunnen onze sculpturen aanbieden voor een scherpe prijs. Transportkosten worden niet berekend. U kunt rekenen op veilig en betrouwbaar vervoer van de beeldjes. De zakelijke sculpturen worden met uiterste zorg verpakt. We kunnen de geschenken ook voor u inpakken in mooi cadeaupapier. Als u meer dan 25 stuks besteld, is het mogelijk om uw bestelling in een houten kist aan te leveren. De levertijd bedraagt 5 tot 10 werkdagen. Heeft u nog vragen, wij beantwoorden ze graag. Wij hebben 25 jaar ervaring dus u kunt ervan op aan dat wij een goede service tegen een voordelige prijs kunnen bieden.

Meer lezen >

Meer lezen >