Dit zeggen onze klanten

Zorg- en geboortegeschenken

Bent u op zoek naar een speciaal geschenk dat u kunt geven bij geboorte van een kind? Wilt u uw waardering voor de geboden zorg uiten met een bronzen beeldje? Bekijk dan ons assortiment zorg- en geboortegeschenken. Een geboorte is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis. Hoe speciaal is het om dan een beeld cadeau te geven? Het is weer eens wat anders dan een standaard kraamcadeau. Ook is een geboortesculptuur het perfecte cadeau voor een doping of een kinderverjaardag. Wanneer iemand in blijde verwachting is, kan het ook heel erg gewaardeerd worden om dit in een beeldje terug te zien. De ontvanger zal er in alle waarschijnlijkheid emotioneel door geraakt worden. De bronzen sculpturen leggen extra nadruk op het wonder van een nieuw leven. De beelden van brons hebben allemaal een andere betekenis. Onze sculpturen zijn met de hand vervaardigde beeldhouwwerken. Dat betekent dat ze allemaal uniek zijn. De beeldjes zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Het zal uw ruimte zeker verfraaien en direct opvallen. Met een driedimensionaal beeld, heeft de kunstenaar getracht om een bepaald gevoel over te brengen. Door het geven van een zorg- en geboortegeschenk laat u een onuitwisbare indruk na. Een bronzen beeldje straalt luxe uit.

Meer lezen >

Zorg- en geboortegeschenken bestellen

Met een paar simpele klikken bestelt u een zorg- en geboortegeschenk. Het is mogelijk om een gravure toe te voegen. Hierop kunt u een extra boodschap of uw bedrijfslogo laten graveren. Ook is het een origineel idee om hier de naam van de baby op te zetten. Wij pakken het beeld graag voor u in, in mooi geschenkpapier. U kunt bij ons een offerte aanvragen, als u graag eerst inzicht heeft in de prijs. Ook is het mogelijk om een beeldje op maat te laten maken. Wij denken graag met u mee. Met uw eigen wensen en ideeën en het creatieve inzicht van de kunstenaar, komt er een heel uniek en persoonlijk geschenk tot stand.

Meer lezen >

Zorg- en geboortegeschenken met gravure

Bij het betreffende beeld, ziet u onze prijs vermeld staan. Wij garanderen de beste prijs. Het is een ambachtelijk proces om tot een tot een beeld te komen. Elk kunstobject wordt met de hand vervaardigd. Het bronzen laagje zorgt voor een chique uitstraling. Wij verzenden gratis en met grote zorg. Het beeld kan al geleverd worden binnen 5 tot 10 werkdagen, ook is er zelfs een spoedlevering mogelijk. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Meer lezen >

Meer lezen >