Dit zeggen onze klanten

Senator Trento Recycled pennen

Met de Senator Trento Recycled pen heeft u veel pen voor weinig. De pen is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een hardcolor bovenlaag. Dit is een pen zonder veel franje en heeft daardoor een klassieke uitstraling. Zowel de houder als clip zijn recht. Met de Senator Trento Recycled pennen kunt u glad en gelijkmatig schrijven, zonder te vlekken. De pen is gemaakt met aandacht voor een duurzame omgeving. Bij Bedruktepennenwereld vindt u een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende varianten. Senator is al meer dan 95 jaar gespecialiseerd in kunststof- en metalen schrijfwaren. De Senator Trento Recycled balpen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, waardoor er altijd wel een pen te vinden is die aansluit bij uw huisstijl. Alle pennen zijn verkrijgbaar met een zwarte of blauwe vulling.

Meer lezen >

Senator Trento Recycled pennen online bestellen

Bij Bedruktepennenwereld kunt u makkelijk en snel de Senator Trento Recycled pennen online bestellen. De pennen kunnen al besteld worden vanaf 500 stuks. U kunt de Senator pennen inzetten als promotieartikel voor op beurzen en evenementen. Ook kunt u ervoor kiezen om de bedrukte pennen cadeau te doen aan uw medewerkers en klanten. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal zeker toenemen wanneer u deze pennen met logo uitdeelt, doordat uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien zal worden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Senator Trento Recycled pennen bedrukken

De Senator Trento Recycled pennen kunnen geheel naar uw eigen wens bedrukt worden. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. Met de Senator Trento Recycled pen creëert u een prachtig decor voor uw reclame uiting en een uniek relatiegeschenk. De pennen kunnen tot in wel vier kleuren bedrukt worden op zowel de houder als op de clip. Bent u benieuwd hoe de Senator Trento Recycled pennen eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >