Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sinterklaaschocolade

Sinterklaaschocolade is iets origineels en lekkers rondom de feestdagen. Chocolade en Sinterklaas gaan natuurlijk hand in hand. Wanneer het weer de tijd is van Sinterklaas, is het ook de tijd van zoetigheid. Sinterklaaschocolade wordt tegenwoordig al ver voor Pakjesavond verorberd. Sinterklaaschocolade is perfect om in te zetten als bedankje voor je klanten en medewerkers. Vaak zijn geschenken cadeaus waar niets mee gedaan wordt. Met Sinterklaaschocolade zit je sowieso goed, want wie lust er nou geen chocolade? Bij Premiumwereld vind je een ruim assortiment aan de lekkerste en mooiste Sinterklaaschocolade. In ons assortiment vind je veel verschillende chocolade figuren, zoals een stoomboot, gevulde schoen of een mijter. Hierdoor zit er altijd iets geschikts bij voor jouw organisatie!

Meer lezen >

Sinterklaaschocolade bedrukken

De Sinterklaaschocolade kan voorzien worden van een gepersonaliseerd kaartje. Dit kaartje kun je laten bedrukken met je logo, afbeelding of zelf gekozen tekst. Op deze manier kun je de chocolade een persoonlijker tintje geven. Door alleen de allerbeste ingrediënten te gebruiken voor het maken van onze Sinterklaaschocolade, zorgen we ervoor dat onze chocolade figuren er niet alleen mooi uitzien, maar dat ze ook heerlijk zijn om op te eten. Hierdoor zal onze Sinterklaaschocolade ongetwijfeld in de smaak vallen bij je klanten en medewerkers!

Meer lezen >

Sinterklaaschocolade met logo

Bij Premiumwereld kan je makkelijk en snel Sinterklaaschocolade bestellen. Het bestellen van de chocolade figuren is al mogelijk vanaf 3 stuks. De Sinterklaaschocolade kan dienen als relatiegeschenk voor je klanten en medewerkers of als promotieartikel voor je bedrijf. Door de chocolade figuren uit te delen op beurzen en evenementen, zal je bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal je naamsbekendheid zeker toenemen. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >