Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Drijvende sleutelhangers

Niets is zo vervelend als het verliezen van uw sleutels bij een onverwachteval in een rivier of water, maar met een drijvende sleutelhanger voorkomt u dit! Vooral als u regelmatig op of aan het water verkeert, is een sleutelhanger die blijft drijven een grote uitkomst. De drijvende sleutelhangers zijn gemaakt van schuim. Doordat de sleutelhanger van schuim is, kan hij drijven en zinkt hij niet naar de bodem. U vindt bij ons een breed assortiment aan sleutelhangers, waaronder de drijvende sleutelhangers. Hierdoor zal er altijd een sleutelhanger te vinden zijn in ons assortiment die aansluit bij uw wensen!

Meer lezen >

Drijvende sleutelhangers met logo

De drijvende sleutelhangers kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast de bedrukking kan bij sommige sleutelhangers ook de vorm zelf ontworpen worden. Bedrukte sleutelhangers die kunnen drijven zijn leuke artikelen om reclame mee te maken. Door drijvende sleutelhangers met bedrukking uit de delen als promotieartikel, zal uw naam beter blijven hangen bij uw doelgroep. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de drijvende sleutelhangers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Drijvende sleutelhangers bestellen

De drijvende sleutelhangers met logo kunnen makkelijk en snel bij ons op de website besteld worden. Het bestellen van de drijvende sleutelhangers is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 250 stuks. Door de sleutelhangers met uw logo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen. U kunt de gepersonaliseerde sleutelhangers uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. De sleutelbos van uw relaties is pas compleet met deze mooie drijvende sleutelhanger met bedrukking! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >