Dit zeggen onze klanten

Kunststof sleutelhangers

Met een bedrukte kunststof sleutelhanger heb je een sleutel in handen tot succesvolle reclame. Promotionele sleutelhangers zijn erg populair, want iedereen maakt gebruik van sleutels. Een sleutelbos kun je versieren of herkenbaar maken met een sleutelhanger die je leuk vindt. Zo zullen je sleutels beter opvallen en kun je ze makkelijker uit je tas pakken. De sleutelhanger kan natuurlijk ook puur als versiering dienen. Er is niks mooier om een sleutelhanger met je logo te hebben. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan sleutelhangers, waaronder de kunststof sleutelhangers. We hebben sleutelhangers in verschillende kleuren en groottes. Er zal dus altijd een geschikte sleutelhanger voor je tussen zitten.

Meer lezen >

Kunststof sleutelhangers bedrukken

Kunststof sleutelhangers zijn erg geschikt als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Je kan de sleutelhangers laten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De sleutelhangers kunnen bedrukt worden. Dit kan in één tot vijf kleuren of in full color op één of twee zijden. De sleutelhangers kunnen volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit bedrukt worden. Benieuwd naar hoe de kunststof sleutelhangers eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kunststof sleutelhangers met logo

Bij Sleutelhangerwereld kun je makkelijk en snel de kunststof sleutelhangers met logo bestellen. De sleutelhangers kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. Het bedrukken van sleutelhangers is een uitstekende manier van marketing voor het verspreiden van een boodschap. De kunststof sleutelhangers met logo zijn perfect om in te zetten als promotieartikel. Je kan de sleutelhangers dan uitdelen op beurzen, evenementen en open dagen. Zo zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen! Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >