Dit zeggen onze klanten

Lederen sleutelhangers

Met een mooie lederen sleutelhanger maak je veel mensen blij. Iedereen maakt gebruik van sleutels, dus sleutelhangers komen altijd van pas. Sleutelhangers zijn praktisch en leuk aan een sleutelbos. Op deze manier worden de sleutels herkenbaar als die van jou. De sleutelhanger houdt jouw sleutels bij elkaar en geeft de sleutelbos een persoonlijk tintje. Lederen sleutelhangers hebben een tijdloze luxe uitstraling en een lange levensduur. Leer staat voor kwaliteit en exclusiviteit. De lederen sleutelhangers zijn mooie versiersels voor aan een sleutelbos. De sleutelhangers zijn bevestigd aan een stevige sleutelring. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan lederen sleutelhangers in diverse soorten en maten. Zo is er voor iedereen wat wils!

Meer lezen >

Lederen sleutelhangers bedrukken

Alle sleutelhangers uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Dit kan door middel van een gravure of bedrukking op één of twee zijden. Voor de opdruk kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Op deze manier kunnen de sleutelhangers volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit gepersonaliseerd worden. Met de keuze voor het bedrukken van lederen sleutelhangers ga je voor een stijlvol gepersonaliseerd relatiegeschenk en werk je aan een imago dat staat voor kwaliteit. De lederen sleutelhangers kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. Benieuwd naar hoe de lederen sleutelhangers eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Lederen sleutelhangers met logo

Bij Sleutelhangerwereld kun je makkelijk en snel lederen sleutelhangers met logo bestellen. Lederen sleutelhangers met opdruk zijn erg gewilde artikelen die bijdragen aan een sterk merk en een grotere naamsbekendheid. Met gepersonaliseerde sleutelhangers kunnen bedrijven hun logo of promotionele boodschap op zo veel mogelijk plekken laten zien. Je kan de sleutelhangers met bedrukking uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kun je de sleutelhangers cadeau doen aan je werknemers en klanten. Wanneer je vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >