Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 9 van 9 resultaten

1 - 9 van 9 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Metalen sleutelhangers

Een sleutelbos is pas compleet met een bedrukte metalen sleutelhanger. Iedereen heeft een sleutelhanger nodig, want iedereen bezit namelijk over één of meerdere sleutels. Een metalen sleutelhanger laten personaliseren is dan ook een erg bruikbaar relatiegeschenk voor je klanten. De metalen sleutelhangers hebben een zeer luxe uitstraling en zijn erg duurzaam vanwege de hoge kwaliteit. Metalen sleutelhangers passen bij iedere sleutel. Het zijn mooie versiersels voor aan een sleutelbos. Je kan de metalen sleutelhangers makkelijk bevestigen aan de sleutelring. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan metalen sleutelhangers in diverse soorten en maten. Zo is er voor iedereen wat wils.

Meer lezen >

Metalen sleutelhangers bedrukken

De metalen sleutelhangers zijn perfect om te personaliseren met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen boodschap. Dit kan op meerdere manieren: doming, een full color bedrukking of een gravure aan één of twee zijden. Op deze manier kunnen de sleutelhangers volledig in lijn met je bedrijfsidentiteit gepersonaliseerd worden. De metalen sleutelhangers kunnen al besteld en gepersonaliseerd worden vanaf 50 stuks. Ben je benieuwd naar hoe de metalen sleutelhangers eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Metalen sleutelhangers met logo

Het bestellen van metalen sleutelhangers met logo kan makkelijk en snel bij Sleutelhangerwereld. Metalen sleutelhangers met bedrukking zijn gewilde artikelen die bijdragen aan een sterk merk en een grotere naamsbekendheid. Met gepersonaliseerde sleutelhangers kunnen bedrijven hun logo of promotionele boodschap op zo veel mogelijk plekken laten zien. Deel de sleutelhangers met bedrukking uit op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kun je de sleutelhangers cadeau doen aan je werknemers en klanten. Bij vragen of specifieke wensen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >