Dit zeggen onze klanten

No-contact sleutelhangers

No-contact sleutelhangers zijn metalen sleutelhangers met een contactloze tool, die is voorzien van een rubberen touch pointer en een handige flesopener bevestigd aan een sleutelring. Door de pointer te gebruiken voorkomt u direct contact met oppervlakken, zoals kassa’s, geldautomaten, liftknoppen en digitale displays. Met deze tool kunt u deuren openen zonder dat u ze hoeft aan te raken. Bevestig de tool aan uw sleutelbos zodat u zeker weet dat u er in openbare ruimten altijd gebruik van kunt maken! U vindt bij ons op de website een ruim assortiment aan verschillende soorten sleutelhangers, waaronder de no-contact sleutelhangers. Hierdoor zult u zeker een sleutelhanger vinden die aansluit bij uw wensen.

Meer lezen >

No-contact sleutelhangers met logo

De no-contact sleutelhangers zijn perfect om te personaliseren met uw logo, bedrijfsnaam of een slogan. U kunt de sleutelhangers personaliseren door ze te laten graveren. Op deze manier kunnen de sleutelhangers volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit gepersonaliseerd worden. De no-contact sleutelhangers met gravure zijn gewilde artikelen die bijdragen aan een sterk merk en een grotere naamsbekendheid. Met gepersonaliseerde sleutelhangers kunnen bedrijven hun logo op zo veel mogelijk plekken laten zien. Bent u benieuwd naar hoe de no-contact sleutelhangers eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

No-contact sleutelhangers bestellen

De no-contact sleutelhangers kunnen eenvoudig en snel bij ons op de website besteld worden. De sleutelhangers kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De no-contact sleutelhangers zijn perfect om uit te delen op beurzen, evenementen of op open dagen. Ook kunt u de no-contact sleutelhangers natuurlijk cadeau doen aan uw werknemers en klanten. Een sleutelbos is helemaal compleet met deze no-contact sleutelhanger! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >