Dit zeggen onze klanten

Sleutelhangers met opener

Met een bedrukte sleutelhanger met opener heb je altijd een opener bij de hand voor verfrissing tijdens een warme zomerdag of voor het biertje tijdens de vrijdagmiddelborrel. Iedereen heeft sleutels en maakt daarom ook gebruik van sleutelhangers. Dankzij de functionele opener die aan de sleutelhanger zit, wordt het geschenk veel langer bewaard door je relaties. Bij Sleutelhangerwereld vind je een ruim assortiment aan sleutelhangers, waaronder de sleutelhangers met opener. Wij bieden sleutelhangers met opener aan in verschillende vormen en materialen. Zo zal er altijd een geschikte sleutelhanger tussen zit die past bij de huisstijl van jouw bedrijf!

Meer lezen >

Sleutelhangers met opener bedrukken

Bij Sleutelhangerwereld kunnen alle sleutelhangers uit het assortiment voorzien worden van een mooie personalisatie. Dit kan door middel van een bedrukking of een gravure op één of beide zijden. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. Sleutelhangers met opener zijn van die typische producten die je niet zo snel koopt, maar wel altijd nodig hebt. Dit maakt de bedrukte sleutelhanger met opener het perfecte relatiegeschenk. Je kan de sleutelhangers met opener al bestellen en personaliseren vanaf 50 stuks. Benieuwd naar hoe de sleutelhangers met opener eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Sleutelhangers met opener met logo

Sleutelhangers met opener met logo kun je eenvoudig en snel bestellen bij Sleutelhangerwereld. Wanneer je ervoor kiest om de sleutelhangers met opener te bedrukken, blijft je bedrijf langer in het geheugen van je relatie. Je kan de sleutelhangers dan uitdelen op beurzen, evenementen en open dagen. Iedere keer wanneer je relatie in contact komt met de bedrukte sleutelhanger, wordt hij of zij geconfronteerd met jouw bedrijf. De naamsbekendheid van je bedrijf zal hierdoor zeker stijgen. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je altijd graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >