Dit zeggen onze klanten

Teenslippers

Laat slippers bedrukken voor promotionele doeleinden tijdens de zomermaanden! Slippers worden door vrijwel iedereen gedragen waardoor u meteen een grote doelgroep te pakken heeft. Uiteraard zijn ze onmisbaar tijdens een dagje strand of bij het bezoek aan een sauna, zwembad of wellness centrum. Met dit praktische relatiegeschenk zet u grote stappen! Het aanvragen van een bedrukkingsvoorstel en een prijsopgave is kosteloos en verplicht u tot niets. Neem een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers voor vragen of opmerkingen. Zij zijn telefonisch bereikbaar en per e-mail. Het bestellen van een kleine afname is ook mogelijk bij ons.

Meer lezen >

Teenslippers bedrukken

De teenslippers met full colour bedrukking kunnen geheel naar uw wens worden samengesteld. Laat de slippers bedrukken met een leuke actie of richt ze in naar de huisstijl van uw bedrijf. Heeft u binnenkort een beurs of evenement? De mogelijkheden voor reclame maken zijn enorm vanwege het relatief grote drukoppervlak van de slipper. Het bedrukken van relatiegeschenken en het weggeven van promotieartikelen is een goedkope en effectieve manier van reclame maken. Uw klanten en personeel zullen uw attentie waarderen en daarnaast zullen de modieuze badslippers met uw logo daadwerkelijk gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen zal komen. Het nationaal en internationaal verspreiden van uw logo is nog nooit zo makkelijk geweest!

Meer lezen >

Teenslippers met logo

De flipflops met uw logo zijn perfect voor een zonnige promotieactie! Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan slippers en andere zomergeschenken op onze website. Van luxe badslippers tot budget slippers, er is altijd wel een slipper die past bij uw wensen en doeleinden. Wij kunnen zelfs custom made slippers maken die een afdruk van uw logo achterlaten in het zand! Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen en snelle levertijden. Heeft u een spoedorder voor ons? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een spoedlevering! Wij leveren alle artikelen uit ons assortiment snel en tegen lage prijzen. Vraag een offerte aan voor op maat gemaakte flipflops.

Meer lezen >

Meer lezen >