Dit zeggen onze klanten

Serveerplanken

Met een bedrukte serveerplank kunt u de borreltijd nog gezelliger maken. Serveerplanken zijn perfect voor de tapas, maar zijn ook leuk voor het serveren van een lekker stuk vlees aan tafel. Door uw relaties een serveerplank te schenken, geeft u uw relaties zowel een uniek als praktisch relatiegeschenk. Doordat de serveerplanken zijn gemaakt van hout, kunnen ze wel tegen een stootje en blijven ze lang mooi. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan snijplanken, waaronder serveerplanken. U kunt de serveerplanken inzetten als eindejaarsgeschenk voor uw klanten of werknemers. Ook is het een ideaal geschenk om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking.

Meer lezen >

Serveerplanken bedrukken

Alle serveerplanken uit ons assortiment kunnen gegraveerd worden. Voor de gravure kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de serveerplanken te graveren, kunt u deze helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Bij de gravure wordt uw ontwerp met een laser in het hout gebrand. Zo krijgt de serveerplank een chique effect en zal deze lang mooi blijven. Door gegraveerde serveerplanken te bestellen, heeft u een relatiegeschenk in handen waarmee u uw relaties oprecht blij maakt. De serveerplanken zijn erg geschikt voor diverse doeleinden. Zo is een bedrukte serveerplank ideaal om lekkere hapjes en snacks op te serveren op feesten, evenementen, borrels en congressen. Uw serveerplanken met logo zullen erg opvallen en gezien worden door veel mensen. Dit zal leiden tot meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Meer lezen >

Serveerplanken met logo

Bij Premiumwereld kunt u makkelijk en snel serveerplanken met logo bestellen. Snijplanken met logo bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun blijk van waardering te tonen. Het bestellen en graveren van de snijplanken is al mogelijk vanaf 5 stuks. U heeft van te voren de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de kaasplank. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >