Dit zeggen onze klanten

Tapasplanken

Met een gepersonaliseerde tapasplank maakt u de borreltijd nog een stuk gezelliger! De tapasplanken zijn perfect om tapas op een leuke manier te serveren. De tapasplanken zijn allemaal gemaakt van bamboe. Hierdoor kunnen de tapasplanken wel tegen een stootje en zullen ze lang mooi blijven. Bij ons vindt u een breed assortiment aan taspasplanken. Wij hebben verschillende vormen tapasplanken, zoals een ronde plank of een rechthoekige plank. Geef een houten tapasplank met gravure cadeau wanneer u niet weet wat u iemand cadeau moet doen! Een gegraveerde tapasplank is niet alleen gezellig, maar ook nog eens een heel persoonlijk cadeau. De tapasplanken worden geleverd in een mooie geschenkverpakking, waardoor u de tapasplanken goed cadeau kunt doen.

Meer lezen >

Tapasplanken online bestellen

U kunt de tapasplanken met gravure makkelijk en snel bij ons online bestellen. Het is mogelijk om de tapasplanken zowel met als zonder gravure al te bestellen vanaf 5 stuks. De tapasplanken met personalisatie zijn perfect om in te zetten als eindejaarsgeschenk voor uw klanten of werknemers. Ook kunt u de tapasplanken gebruiken als geschenk om uw relaties te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Zo kunnen al uw relaties ook op een leuke manier hun hapjes serveren. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Tapasplanken graveren

Alle tapasplanken uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten graveren. Voor de gravure kunt u kiezen uit uw logo of bedrijfsnaam, maar ook voor een afbeelding, zelf gekozen tekst of een naam. Bij het graveren wordt uw gewenste ontwerp met een laser in het hout gebrand. Zo krijgt de tapasplank een chique look en deze zal lang mooi blijven. Wanneer u uw relaties een tapasplank schenkt, geeft u uw relaties zowel een uniek als praktisch relatiegeschenk. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste gravure eruit zal komen te zien op de tapasplanken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >