Spaarvarkens
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 45 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte spaarvarkens

Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan bedrukte spaarvarkens in verschillende soorten en maten. Een spaarvarken is een hol voorwerp in de vorm van een varken waarin geld gestopt kan worden om zo te sparen. Wij bieden u de standaard spaarvarkens, maar ook unieke spaarvarkens. Ook al betaald iedereen tegenwoordig elektronisch, een spaarvarken zal altijd een leuk geschenk blijven voor een geboorte of als cadeau.

 

Meer lezen >

Spaarvarkens bedrukken

De spaarvarkens kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt hiervoor kiezen voor uw logo, afbeelding of tekst. Bedrukte spaarvarkens zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. Spaarvarkens met opdruk zijn net zo leuk om weg te geven, als om te ontvangen. De bedrukking kan bestaan uit één tot vijf kleuren. U kunt ook spaarvarkens zonder opdruk bestellen.

 

 

 

 

Meer lezen >

Spaarvarkens met logo

Bij Premiumwereld bestelt u eenvoudig en snel spaarvarkens met logo. Spaarvarkens met logo zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Een spaarvarken met logo is een nuttig geschenk dat mensen hun hele leven kunnen gebruiken. Sparen staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid en dit is precies de boodschap die u wilt uitstralen met uw bedrijf. U kunt de spaarvarkens met logo uitdelen op beurzen, evenementen of open dagen.

 

Meer lezen >