Dit zeggen onze klanten

Oortjes

Draadloze oortjes zijn ergonomische oordopjes zonder kabel die in de weg zitten. De draadloze oortjes zijn helemaal hip! Voor de echte muziekliefhebbers zijn bedrukte oortjes een must. Muziek luisteren doen we allemaal graag, bijvoorbeeld in de trein, voor het slapen gaan of tijdens het sporten. Met oordopjes kunt u muziek luisteren zonder mensen in uw omgeving te storen. Ze zitten verpakt in een oplaadstation zodat ze automatisch opladen wanneer u ze in het doosje stopt. Het oplaadstation kan opgeladen worden met een oplaadkabel. De oortjes zijn zo ontworpen om u tot 25 uur lang van muziek te voorzien met de hoogste kwaliteit geluid. De oortjes werken zowel op Android als Apple apparaten. De oortjes zijn van een super goede kwaliteit.

Meer lezen >

Oortjes online bestellen

U kunt de oortjes met personalisatie bij ons makkelijk en snel online bestellen. Het bestellen van de oortjes is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende oortjes. We hebben ze in verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, roze en wit, grijs en goud. Wij hebben oortjes van echte kwaliteitsmerken, zoals bijvoorbeeld JBL. Wie de bedrukte oortjes cadeau krijgt, weet dat hij een zorgvuldig gekozen geschenk ontvangt. Dit maakt de oortjes met personalisatie het perfecte geschenk! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder!

Meer lezen >

Oortjes bedrukken

Het opbergdoosje van de oortjes kan voorzien worden van een mooie bedrukking. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. Het opbergdoosje van de oortjes kan full colour bedrukt worden. Ook kunt u kiezen voor een sleeve om het doosje en ook deze kan full color bedrukt worden. Door het intensieve gebruik van de bedrukte oordopjes, worden uw klanten en relaties met regelmaat herinnerd aan uw bedrijf. Dit maakt de bedrukte oortjes tot de ideale giveaway! U kunt de oortjes bijvoorbeeld weggeven als eindejaarsgeschenk aan uw medewerkers. Bent u benieuwd naar hoe de oortjes eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >