Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Speakers met licht

Draadloze speakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van de meeste mensen. Door een eenvoudige bluetooth verbinding kan de draadloze speaker verbonden worden met uw telefoon, laptop of ander elektronisch apparaat. Doordat uw telefoon niet ingeplugd hoeft te worden, heeft u een ruime bewegingsvrijheid terwijl uw muziek op de draadloze speaker afgespeeld wordt. Alle wireless speakers uit ons assortiment zijn oplaadbaar. Wanneer u opzoek bent naar een speaker met extra uitstraling, is de draadloze speaker met LED licht ideaal. Door een mooie lichtgevende speaker als relatiegeschenk in te zetten zult u veel klanten en zakenrelaties blij maken met dit functionele geschenk. In onze webshop vindt u veel verschillende modellen speakers, die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. De draadloze speakers met licht zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Speakers met licht bedrukken

De draadloze speakers kunnen voor een zeer scherpe prijs voorzien worden van een mooie bedrukking. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of website op de budget speakers bedrukken. Wanneer u de bedrukte speakers inzet als relatiegeschenk, zal uw bedrijf lang onder de aandacht blijven. Wanneer u als doel hebt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, is dit natuurlijk ideaal. De mogelijkheden qua bedrukking variëren per speaker. In hoeveel kleuren de bedrukking mogelijk is, kunt u eenvoudig terugvinden bij het product op onze website. Mocht u verder nog vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Meer lezen >

Speakers met licht met logo

Wilt u uw klanten verassen met een functioneel relatiegeschenk in de vorm van een lichtgevende speaker? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment. Op onze website kunt u zeer eenvoudig een digitaal voorstel aanvragen van de draadloze speakers met opdruk. Dit geeft u voorafgaand aan uw bestelling een goed beeld van hoe de bedrukte speakers eruit zullen komen te zien. Het aanvragen van dit digitale voorstel is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend.

Meer lezen >

Meer lezen >